Over Ons

Waarom FixBus

Het zit in ons DNA. Het stroomt door onze aderen. Met die mindset hebben we FixBus bedacht en gerealiseerd. De eerste in Nederland die dit concept heeft gebracht. Geboren uit liefde voor techniek en ondernemen. Smartphone en tablet reparaties op locatie bij de klant. Waar dan ook! En NEE, dit kost niks extra's. Sterker nog, het levert alleen maar op. Geen tijd, energie en kosten verspillen door naar de reparateur te gaan. Wij komen naar jou toe, wanneer jij tijd hebt.

Revolutionair

De mobiele revolutie van de laatste jaren is een "Game changer". Smartphones, tablets en internet, kortom het mobiele internet heeft de consument fundamenteel veranderd. FixBus speelt hierop in door te voorzien in reparaties van deze apparaten waar het ook zij. Wij zorgen ervoor dat je nooit lang offline hoeft te zijn.

Wij

Gedreven door passie voor techniek is Kamal: "Wie stopt met verbeteren, stopt goed te zijn". Bedenker en mede-eigenaar van FixBus BV Samen met zijn broer Mortada: "Het wiel is al lang geleden uitgevonden, maak daar gebruik van". Richtten zij samen FixBus op. Door zijn kennis en volharding te combineren met het idee van Kamal is FixBus geworden wat het nu is. "Ga vooral door wanneer het glas half leeg raakt." "Wij voorzien vooral in gemak. Laten we eerlijk zijn: Een pizza ga je toch ook niet zelf halen?!"

 

Blij met wat je hebt gezien?

Boek direct een reparatie voor je mobiele telefoon.

Boek nu